En dygtig bogholder er i mine øjne en, der har styr på tal og økonomi og som lynhurtigt kan gennemskue opgaven, så kunden får det bedste resultat til den billigste pris.
En god bogholder er ikke kun dygtig til sig fag. Det er også vigtigt, at bogholder og kunde, har en god kemi, og at bogholderen er pålidelig. For det er den person, der kigger på din virksomhed gennem tal, der aldrig lyver. Og det er vigtigt, man både kan stole på sin bogholder og søge råd og vejledning til de ting, man ikke taler med andre om.

Mit navn er Dorthe Aarø-Hansen. Tal, systemer og mønstre i tal har altid givet mening for mig. At jeg en dag skulle komme til at arbejde med tal, kommer ikke som nogen overraskelse for dem, som kender mig. 
Men jeg er andet end blot en dygtig bogholder. Og her er min præsentation af mennesket bag tallene.

Oprindeligt er jeg fra Sønderborg, men flyttede i 2014 til Haarby på Fyn, da jeg søgte nye muligheder og bekendtskaber. Jeg har fundet mig godt til rette på Fyn, og har ingen intentioner om at flytte herfra.

Jeg har et aktivt fritidsliv, der bliver brugt på at synge, spille bas, danse, og så får min glæde ved tal, mønstre og systemer frit spil i forskellige aktiviteter som medlem af Mensa. Herudover arbejder jeg til tider som kontaktperson for en døvblind.

Jeg stiftede Aarø Bogholder i 2018, og jeg har valgt primært at arbejde med enkeltmandsvirksomheder, da jeg gerne vil give disse en mulighed for at prioritere deres tid anderledes. Ejerens tid er kostbar, da denne står alene med alle opgaverne, også det daglige bogholderi.

Bogholderiet fylder forholdsvis lidt i deres dagligdag, men for mange bliver en sur pligt, der bare skal overstås. Ofte bliver det udskudt, og det kan have en tendens til at ophobe sig.

Hvis bogholderiet er up to date, giver det ejeren ro i sindet, overblik over deres økonomi. Samtidig frigives deres tid til andre opgaver, så de kan prioritere det arbejde, deres virksomhed reelt beskæftiger sig med.

Jeg er en dygtig bogholder, der er god til mit fag. Men jeg er også en god bogholder, der arbejder målbevidst og respektfuldt med mine kunder og deres virksomheds økonomi. Er du interesseret i at møde mig og finde ud af, om jeg er den bogholder, du søger, så kontakt mig. Se mere på siden ”Kontakt”.